Zou jij voor liefde kiezen als je weet hoe het afloopt?

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was en probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.

Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten ze beiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen ze samen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?

Bijzonder, mooie liefdesroman. De afwisseling van perspectief (het ene hoofdstuk is vanuit Joel en het andere hoofdstuk vanuit Callie) maakt het verhaal dynamisch en geeft het verhaal vaart. Komt wat traag op gang, en kabbelt soms een beetje. Maar de liefde tussen Callie en Joel maakt veel goed. “Een glimp van jou” is hartverwarmend mooi, maar tegelijk ook intriest.

Wel een absolute aanrader !

 

1 Reactie

  1. GVdB

    Mooi.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *