Nele Vanden Bulcke

Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Wat leuk dat je dit leest! Eind 2020 heb ik The Happy Lab opgericht. Het is een plek om Happy Posts te bekijken van anderen of zelf je kleine en grote geluksmomenten te delen. Omdat het soms ook een beetje meer mag zijn, komen er in de Pro´s Corner interviews met experts aan bod die hun wetenschappelijke kennis over geluk willen delen. En de Happy Hub is de ideale plaats om zelfgemaakte of unieke voorwerpen te kopen of verkopen. Kortom, hier word je blij van!


Ik ben West-Vlaamse (Tielt, 1981) en hou van ontdekken en avontuur, reizen, koken, lezen, zwemmen, lopen, vreemde culturen en talen. Mijn studie Lic. Vertaalkunde Spaans en Frans heb ik aangevuld met een jaar Internationale Politiek en Diplomatie.


De afgelopen 16 jaar heb ik samen met mijn Nederlandse man achtereenvolgens in La Paz (Bolivia, 6 maanden), Den Haag (Nederland, 5 jaar), Lima (Peru, 3 jaar), Frankfurt (Duitsland, 5 jaar) en Asunción (Paraguay, 3 jaar) gewoond. Sinds januari 2021 wonen we weer in Frankfurt met onze twee kinderen: Felix van 7 en Olivia van 9.

De meeste tijd was ik werkzaam op het gebied van mensenrechten en migratiebeleid voor de VN Migratie Organisatie (IOM) en als consultant.


Ik ben ontzettend nieuwsgierig om jullie Happy Posts te zien. Hopelijk vinden jullie de interviews ook betekenisvol en vinden jullie de Happy Hub een aangename marktplaats.


Frankfurt, Duitsland
41 jaar